Regulatoare de presiune Toyota

Cei care m-au contactat telefonic sau au achizitionat deja regulatorul denso imbunatatit de la mine stiu deja povestea, si anume, denso, la cativa ani dupa producerea masinii, a revenit cu un kit de regulator imbunatatit care substituie pe cel aflat pe masina. De ce???? Simplu….este mult mai durabil si deci, fiabil!!! Au constatat cei de la denso ca regulatorul de pe pompele vechi este mult mai bun insa…a trebuit sa ii fabrice un kit distantier pentru a se potrivi la pompele noi.

Am simtit nevoia de a va informa asupra acestui lucru deoarece anumite ateliere inca monteaza regulatoarele scurte de presiune deoarece obtin la ele un rabat comercial mai …imbunatatit, decat sa aleaga sa monteze un regulator de presiune imbunatatit la care nu castiga nimic, doar linistea clientului.

Iata cele 2 piese pentru ca sa fiti informati:

  1. regulator scurt, numit de noi asa deoarece este mai scurt decat varianta imbunatatita. Pe partea cu conectorul electric apare scris codul 300. Il intalniti la avensis, landcruiser, hilux, rav4. Codul Toyota al acestei piese este 04226-0L030.