Senzor vibrochen 1.7 DTI

Senzor original Isuzu 55 EUR

Recunosc, nu am acordat in anii acestia prea mare importanta acestui senzor, asigurand doar posibilitatea achizitionarii la un pret normal, un produs original. Numai in luna iunie am vandut 7 bucati, ramanand socat de faptul ca toate masinile se chinuiau de cateva luni bune sa functioneze cu aceste piese uzate. Cum pot oare posesorii sa creada ca daca masina porneste mai greu sau se opeste in mers, isi va reveni singura?

Motorizarile 1.7 dti sunt fiabile si usor de reparat, in drum, daca este nevoie. Nu pot sa inteleg de ce posesorii isi bat joc de masinile lor, acestea ramanand pentru unii singura masina pe care si-o mai pot permite. Vine vara si multi pleaca la mare cu teama ca poate, calculatorul de pompa se va arde si vor ramane in drum. Nu este oare mai ieftin si linistitor sa achizitionam un calculator de rezerva? Nu v-ati saturat de carpeli?

Nu am cerut bani pentru diagnoza electronica la aceste modele. Am insistat ca posesorii sa ne viziteze pentru a le face o lista cu necesitati care trebuie rezolvate in timp pentru a-si pastra masina functionala.

Revenind la senzorul din imaginea de mai jos, acesta trebuie schimbat cu unul original isuzu, nu cu unul productie aftermarket, avand in vedere lipsa de fiabilitate a acestora. Cel original are semnul de Mitsubishi pe urechea laterala de prindere a surubului. Cereti la mecanici sa va demonstreze acest lucru deoarece altfel, veti pierde bani si va veti enerva cand defectul va reveni. Simtiti ca masina nu mai are putere, trece cu greu de 110 km/h, apar intreruperi ale functionarii motorului, porneste greu?  Veniti la sediul firmei noastre pentru o diagnoza electronica, este GRATUITA!!!!!